Vår ambition är att göra komplicerade saker begripliga

Vi vill att du ska göra karriär med det som vi tillsammans åstadkommer - då har vi lyckats. Detta gör vi genom ett praktiskt, affärsdrivet och innovativt arbetssätt.

"Backbone har agerat teknisk projektledning för att ta vår plattform för Influencer Marketing till nästa nivå för att även kunna erbjuda CRM och stöd för displayannonsering. Deras erfarenhet av dessa områden har varit mycket värdefulla för oss."
Istvan Beres
CEO på Mikz

Teknisk rådgivning

Du kanske har ett utvecklingsprojekt som har stagnerat eller funderar på hur du ska kunna sätta dina affärsmässiga visioner i produktion? Våra konsulter har lång erfarenhet av att driva utveckling av teknik som måste fungera över tid och inte bara levereras.

Integrationer

Vi har mer än 20 års erfarenhet av integrationer mot alla typer av system med bas från våra egna produkter. Denna erfarenhet låter vi nu andra ta del av vilket betyder att vi kan återvinna för att på sätt leverera snabbare och stabilare integrationer. Om behov finns levererar vi även support, drift och backup som en del av leveransen.

Implementering

Efter mer än 25 års implementeringar av våra egna system så anser vi oss veta "hur man inte ska göra" för att lyckas. Vi använder våra tidigare erfaranheter som bas för hur vi driver implementationer av både system och arbetssätt. Låt oss hjälpa dig att lyckas med din implementering.

Vi erbjuder konsulting inom bland annat

SEO-Packages

IT & Management

Vi har mer än 25 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med allt från affärsutveckling till förändringsledning. Nu paketerar vi denna kunskap i konsulttjänster till alla andra företag som har behov av att få bättre avkastning på sina IT-investeringar.

SEO-Consulting

Bygger ditt system

Med vår mjukvaruplattform som fundament "plockar" vi ihop moduler och sätter samman dem till ett system som blir skräddarsytt för just dig. Återvinning ligger i tiden och det utnyttjar vi för att spara både tid och pengar åt våra uppdragsgivare.

Local-SEO

Förstudier

Behöver du hjälp med kartläggning av ny teknik eller du kanske funderar på att byta ut ett befintligt system? Efter mer än 25 års erfaranhet av system och teknik med tillhörande kontaktnät så hjälper vi gärna dig med en förstudie som du kan använda för nästa steg i processen.

19.-Strategy

Implementering

Systemimplementationer har en tendens att missa uppsatta mål. Våra konsulter har lång erfarenhet av att implementera våra egna system och tillhörande arbetssätt vilket gör att vi vet att man måste ta ansvar inte bara för själva implementationen utan även ha en plan för vad som ska hända därefter.

Communities-Networks

Integrationer

Har du funderat på att integrera dina system men avstått för att "integrationer är dyrt och inte levererar vettig avkastning"? Låt oss hjälpa till så ska vi visa att integrationer inte behöver vara stort och dyrt.

Custom-Coding

GDPR

GDRP kan låta obehagligt men vi ser det mer som en anledning till att skapa "ordning och reda" och det mesta är självklarheter. Vi jobbar praktiskt och hjälper dig att sätta upp en modell för att hantera alla de frågor som GDPR kräver svar på.

Några av våra partners

Intresserad av att veta mer?

Vi kommer gärna ut och diskuterar hur vi kan hjälpa dig!

Stäng