API:er för mediebranschen

Du kanske är systemleverantör till mediebranschen eller medieägare som funderar på att integrera mot Ad Server? Backbone har över 15 års erfaranhet av denna typ av integrationer och har nu paketerat denna erfarenhet i ett bibliotek av API:er.

"Genom vårt uppköp av Backbone Consulting AB och deras Ad Server-API har vi kunnat fokusera på att bygga världens bästa self-service-plattform och få igång nya kunder betydligt snabbare än det hade varit möjligt om vi själva hade integrerat mot varje enskild Ad Server."
Peo Persson
Grundare av Danads Self-service platform

Ad Server-oberoende

Vi anser att du ska kunna byta Ad Server när du själv önskar utan att behöva riskera att alla existerande integrationer behöver göras om. Genom att våra self-service API:er redan är integrerat mot markadens största Ad server-system som Google DFP, ONE by AOL (Adtech), Adition, SmartcXense så kan du byta när du själv önskar. Hör gärna av dig om du saknar du någon Ad Server så lägger vi det till listan av system att lägga till.

Skicka och ta emot data i realtid

Med Backbone Self-service API kan du givetvis skicka data till din Ad Server som orders, reservationer och creatives. Du kan även hämta data direkt från din Ad server som tillgängligt inventory, antal levererade visningar, kampanjstatus och andra typer av rapporter. Våra API:er ger er också möjlighet att automatiskt underhålla strukturen i er Ad Server som placements, ad units, etc.

Väldokumenterat

Alla våra API:er är väldokumenterade och uppdaterade så att du enkelt kan komma igång och utveckla med dem. Dokumentationen finns alltid online och det finns praktiska exempel och tillgång till testmiljöer. Om det är något du behöver hjälp med så finns alltid vår servicedesk tillgänglig.

Backbone API ger dig

49.-Global-Business

Ad Server-integration

Genom våra API:er kan du koppla upp er mot världens mest populära Ad Servers, exempelvis Google DFP, ONE by AOL (Adtech), Adition, Smart och cXense. Detta gör att du kan erbjuda all önskad funktionalitet som push av kampanjer, hämta leveransstatus, ladda upp creatives, etc.

SEO-Packages

Avancerad produktuppsättning

Backbone Self-Service API kommer med ett gränssnitt där dina kunder kan skapa färdiga produkter med all information som finns i din Ad Server. Det kan vara allt från fasta placeringar till avancerad targeting som antingen är given eller ska vara möjlig för köparen att välja. Produkterna publiceras genom våra API:er till exempelvis en self-service plattform och blir då möjliga att köpa för dina kunder.

SEO-Consulting

Rätt fokus

Oavsett om du är en systemleverantör eller medieägare så ska du ägna dig att det du är bäst på. Backbone har över 15 års erfarenhet av integrationer i mediebranshen och det låter vi dig ta del av så du kan fortsätta att fokusera på rätt saker.

Support-Services

Svensk support

Våra kunder finns över hela världen, men vårt huvudkontor finns i Stockholm. Där finns vår kundtjänst och delar av vårt utvecklingsteam. Våra integrationspartner får direktkontakt med både servicedesk och en teknisk supportkontakt som ni kan utnyttja.

INTRESSERAD AV ATT SE MER?

Vi kommer gärna ut till dig och visar upp våra API:er!

Stäng